We're the Millers (Bu Nasıl Aile?)




2013 yapımı Rawson Marshall Thurber filmi We're the Millers (Bu Nasıl Aile?), baş rollerinde Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Emma Roberts ve Will Poulter'in yer aldığı keyifli bir komedi-suç karışımı.

Son zamanlarda üretilmiş Hollywood komedilerinin arasından sinsice sıyrılan film; basit hikayesi, güncel göndermeleri ve cuk oturan oyuncu seçimleri sayesinde vasatın üstünde kalmayı ve klişelerden bir nebze sıyrılıp dimağlarda lezzetli tatlar bırakmayı başarmış gibi görünüyor.










---Dikkat: İncelemenin bu kısımdan sonrası filmin konusu ile ilgili ayrıntılı bilgi (spoiler) içeriyor olabilir.---











David Clark kendi halinde(!) bir uyuşturucu satıcısıdır. Tek başına yaşayan ve asla bir aile kurmayı düşünmeyen, çocuklara uyuşturucu satmayan, özünde iyi niyetli bir adamdır. Komşusu genç delikanlıya yardım edeyim derken çantasını sokak serserilerine kaptırınca patronunu zarara uğratmış olur ve patronu tarafından riskli bir işi halletmekle görevlendirilir. Meksika'ya gidip oradan ülkesine uyuşturucu taşıması gerekecektir. Bu görevi ancak sahte bir aile ile başarabileceğini düşünen David, ergen komşusundan oğul, striptizci komşusundan eş ve sokaktaki bir genç kızdan da kız çocuk türeterek "Miller" ailesini yaratır ve bu riskli işi halletmek üzere büyük bir karavanla yola koyulur. Tabii iş sandıklarından da risklidir ve atlatacakları türlü çeşit badireler bu birbirinden alakasız dört insanı sıkı bağlarla kenetleyecek ve unutamayacakları bir hafta sonu geçirmelerine sebep olacaktır. 7,5/10 
"You know what I'm sayin'?"








Bu Film de ilginizi çekebilir: Dallas Buyers Club











Paylaşmak ister misiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli görüşlerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkürler